Gi en julegave til en familie i Bulgaria

Julegavetipset 2017

For bare 300 kroner kan du hjelpe en hel familie på Søppelberget med mat i hele julehøytiden. Vårt mål er å dele ut mat til 150 familier. Har du lyst til å være med å bidra?

Opplever du at det berører deg når du hører om mennesker som sulter, blir forfulgt, eller blir urettferdig behandlet? Da har du nestekjærlighet og omsorgstanker av høy verdi.

Vi kan ikke hjelpe alle, men vi kan hjelpe noen, har vi hørt. Det er det som er så fint. Noen ganger handler om de helt enkle ting. Som et smil, et ubetinget hei – eller «Hvordan har du det i dag?» Slik oppmerksomhet føles godt. For andre kan utfordringene være litt større, og mer omfattende. Men også her handler det om å bry seg.

Vil du gi mat til en familie i Bulgaria denne julen? Vipps 300 kroner til 29142

De siste årene har vi samlet inn penger til mat til fattige familier på Søppelberget i Fakulteta, Bulgaria. Når julen nærmer seg er barnefamiliene høyt prioritert også i Fakulteta.

En eske med mat til julehøytiden gir disse familiene en mulighet til en verdig jul. I fjor ble det pakket og delt ut nærmere fem tonn med mat – fordi noen brydde seg.

Har du lyst til å være med og gi en fattig familie en annerledes jul? For bare 300 kroner sørger vi for at en familie får nok mat i julehøytiden. Maten pakkes og gis til familiene lille julaften.

I år ønsker vi at du skal få gleden av å være med! I stedet for å gi noe til en som har alt er en humanitær gave tingen.

Først kjøpes inn et stort parti matvarer…
…så pakkes det i røde poser…
…og lille julaften blir all maten levert ut. 300 kroner gir mat for en hel familie i hele julehøytiden.