Her er noen av barna med nye klær fra Nesodden.

Lokal innsamling av barneklær

Er det for trangt, er det for langt eller er det ikke den rette fargen?

Rydd vekk vintertøyet og gi oss det som ikke vil passe neste år!
Nå kan du være med på en lokal innsamling av vintertøy og vintersko til barna på Søppelberget. I fjor sendte vi ned en stor pall med rent og sortert vintertøy til barna.

Virkeligheten er slik at i de fattige familiene kan en sende barna ut for å leke i tynne sommerklær selv på vinteren. Sykdom og forkjølelse er så vanlig at det er vanskelig å oppholde seg i felleskap uten selv å bli syk. Med varmt vintertøy gir vi ikke barna bare varme klær, men vi gir dem bedre helse. Så nå har du igjen muligheten til å se over barnegarderoben – og se om det er varmt tøy barna ikke lenger benytter. Vinterstøvler og Cherrox er også høyaktuelle.

Vi har mange barn i alle aldre som har behov, men vi har valgt å samle inn tøy til barn opptil 12 år da vi har begrenset plass i forsendelsen. Klærne må selvfølgelig være rene og hele. De kan leveres i Pinsekirken Nesodden. Der vil det stå en sort søppeldunk merket «Aksjon Søppelberget» som en kan legge klærne oppi. Vær rask for behovet er stort – og det tar litt tid før klærne når fram!